Der er mange familier, der forbinder Black Friday med noget helt forfærdeligt. Det er den dag på året, hvor der er flest folk nede i gågadens butikker, og det betyder, at det nogle steder kan være svært at få foden inden for.

At have sine børn med sine denne dag og samtidig gøre den til noget hyggeligt synes således næsten umuligt. Det er der dog slet ikke nogen grund til, Black Friday kan nemlig sagtens gøres til en meget hyggelig familiedag, hvis blot man sørger for at planlægge den korrekt. Evt. i samarbejde med en portal som Blackfridaycounter.dk.

Forbered dig godt hjemmefra

For det første handler det om hjemmefra at finde ud af, om der er nogle bestemte tilbud, som man gerne vil gå efter. Og er der det, og finder de sted i nogle af de butikker, hvor man ved, at det vil være næsten umuligt at komme frem og tilbage, så kan det være en fordel at vide præcis, hvad man går efter. Og for at gøre det hele endnu lettere er det en fordel dagen forinden at besøge butikken for at finde ud af, hvor man skal gå hen for at finde den vare, man vil købe på tilbud den efterfølgende dag.

På den måde slipper man for at mase sig igennem alle mulige forskellige steder, og man kan i stedet gå målrettet mod det, som man skal bruge.

Gør dagen til en leg for dine børn

Derudover er det muligt at gøre dagen til en leg for børnene. Fortæl dem hvad det er, du leder efter, så de kan hjælpe med at finde frem til de rette produkter.

De vil straks se det som deres mission at krybe ind mellem folk og få fingrene i de gode ting før alle andre, og de vil synes, at det er sjovt at gå på jagt efter de ting, som du gerne vil have. På den måde inddrager du dine børn i shoppingdagen, og de vil derfor ikke synes, at den er nær så forfærdelig.

Tag hyggepauser og forkæl dine børn når dagen er omme

Derudover handler det om at holde pauser, når der er behov for det. Sørg for at sætte jer ned og få en is på en cafe eller et varmt krus kakao, således I kommer væk fra den store folkemængde for en stund.

Mens I sidder og hygger jer, kan I med fordel snakke om, hvor I skal hen næste gang, og hvad det er, I skal lede efter her. På den måde er børnene klar på, hvad der skal ske, og de kan også få en fornemmelse af, hvornår dagen er ovre. Før I tager hjem, kan I også dreje inden om den lokale slikbutik og handle lidt godt ind til aftenen.

På den måde sætter du prikken over i’et for dine børn, og når de ved, at der er noget godt i vente, vil de gøre en lille ekstra indsats for, at du bliver så hurtigt færdigt med din shopping som overhovedets muligt.